Vacature Thaise Masseuse

Parttime of Fulltime

20 tot 40 uur / week

Bij Loyaal Thai Massage in Oisterwijk geven we allerlei Thaise massages, zoals olie- of aromamassages, voetmassages, traditionele Thaise massages, Bata massages, cupping en hotstone massages. We hebben 4 kamers (waaronder 2 duo-kamers). Onze salon ligt in het centrum van Oisterwijk, vlakbij het station. We willen ons team graag uitbreiden met een Thaise masseuse. 

De functie

In deze functie ontvang je klanten, beantwoord je hun evt. vragen je en geef allerlei Thaise massages. Je komt te werken in een klein gezellig team van masseuses dat er samen voor zorgt dat de salon er schoon en verzorgd uit ziet. Regelmatig volgen we samen cursussen om nieuwe technieken te leren.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een of meerdere diploma’s voor het geven van Thaise massages. We verwachten dat je je verstaanbaar kunt maken in het Nederlands of daar een cursus voor wilt volgen. Je moet in het bezit zijn van een geldig visum met de aantekening “Arbeid toegestaan” of in het bezit zijn van een nationaliteit binnen de Europese Unie.

Wij bieden

Een leuke baan waarin je veel verschillende klanten ontmoet. We bieden een dienstverband van 20 tot 40 uur, de werktijden bepalen we in overleg. Wij  bieden een goed salaris conform de Nederlands regelgeving. Je werkt in een gezellig klein team van Thaise dames.

Meer informatie

Wil je meer weten over Loyaal Traditional Thai Massage en de vacature? Kijk dan eens verder op deze website of neem contact op met Fay Nakprasit. Telefonisch via 06 10890982, 06 39262624
 of via e-mail 
loyaal.oisterwijk@gmail.com

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief met CV (ervaring) naar Fay Nakprasit. loyaal.oisterwijk@gmail.com 
of
Loyaal Traditional Thai Massage
Burg. Verwielstraat 11
5061 JA Oisterwijk